Carta de Guido Ligouri, Vice-president de la International Gramsci Society

Benvolgudes amigues i benvolguts amics, rebo amb gran satisfacció la notícia de la constitució de l’Associació d’Estudis Gramscians de Catalunya, que es suma a les altres associacions semblants sorgides a Itàlia i a molts altres països, totes elles parts integrants de la gran família de la International Gramsci Society mundial.

Nosaltres som una xarxa de lliures investigadors i apassionats gramscians, sense grans recursos i sense una forta institucionalització de les nostres associacions; tanmateix, a partir dels anys noranta hem estat, sense dubte, entre els protagonistes d’un coneixement més profund i de la difusió de la figura, de l’obra i del pensament del gran marxista sard, amb una articulada xarxa de congressos, seminaris, publicacions, llistes de correu i pàgines web.

I sobre aquest camí d’independència i de lliure iniciativa associativa i cultural volem prosseguir. Sigueu benvinguts, doncs, a la nostra família; i intensifiquem les relacions de col·laboració i intercanvi entre nosaltres, sempre a nivell internacional, que és com des de sempre es caracteritza la nostra manera de ser “gramscians”.

Salutacions cordials i bona feina!

Roma, 18 de gener de 2020

Guido Liguori

Vicepresident de la International Gramsci Society (IGS) i President de la IGS Itàlia

Autor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *