S’ha creat l’Associació d’Estudis Gramscians de Catalunya

El passat 26 de novembre de 2019 els sotasignats vàrem celebrar a Barcelona l’assemblea constituent de l’Associació d’Estudis Gramscians de Catalunya.

El dia 20 de desembre de l’any passat vam lliurar la documentació preceptiva al registre d’entrada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Els objectius de l’Associació, tal com assenyalen els nostres estatuts, són l’estudi i la difusió de l’obra del filòsof i polític italià Antonio Gramsci, així com la realització d’estudis, anàlisis o articles sobre les realitats polítiques, socials, culturals, històriques o ideològiques basades en les aportacions i el mètode d’aquest autor o dels estudiosos que n’utilitzen l’obra. Els instruments per a fer aquestes tasques seran la realització de seminaris, jornades, publicacions i la construcció d’una plana web.

Un altre dels objectius serà el de mantenir relacions fraternals i de cooperació amb la futura associació espanyola d’Estudis Gramscians i amb la International Gramsci Society, així com amb la Fondazione Gramsci di Roma.

La Junta de l’Associació escollida ha estat: Joan Tafalla (president), Nando Zamorano (secretari), Antonio Ruiz (tresorer) i els vocals: Victor Ríos, Giaime Pala, Pablo Montes, Alejandro Andreassi i Oriol Arcas.

La nostra associació està ja en marxa i actualment estem treballant en el desenvolupament de diverses activitats per realitzar durant l’any 2020.
Qui vulgui participar a les activitats de l’Associació, pot contactar amb la segreteria a la següent adreça electrònica: info@gramsci.cat

Barcelona, 15 de gener de 2020

Joan Tafalla, Nando Zamorano, Giaime Pala, Carles Feixa, Pablo Montes, Raül Digón, Alex Márquez, Juan Antonio Geraldes, Gerard Marin, Victor Ríos, Antonio Ruiz, Cristina Garcia, Simón Vázquez, Juan Ramón Capella, Alejandro Andreassi, Arnau Barquer, Oriol Arcas, Lluís Juberías.

Autor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *